Saturday, August 25, 2012

Splavarenje banjalucana u USA


Sopen poslao slike i kratak komentar:
"Na jednoj od ovih slika svima nam treba grudnjak.
Mjesto je predivno,jezero prirodno i bas veliko, lijepo nam je bilo, taj rafting ipak nije za nas, malo je i opasno, brza voda..."

Razledajte slike. Na njima je vecina kosarkasa, pa cajevcana, pa kosarkasa i cajevcana a mislim da su svi banjalucani.
Gledajte i pokusajte se sjetiti. Pogadjajte!

A mogli bi i ovi djecaci napisati koju rijec, pomoci nam u prepoznavanju, opisati u par rijeci sta su dozivjeli...
6

3 comments:

 1. Čast svima, al' primjećujem da je Šopen najveća faca.

  ReplyDelete


 2. Ne znam što je ljepše, uživanje u ljepotama rijeke ili u splavarenju njenim brzacima.
  Nikad neću zaboraviti takvo svoje iskustvo, iako se, pretpostavljam, radilo o manjoj rijeci i manje opasnim brzacima. Kad bi mi se pružila prilika ponoviti, ne bih oklijevala, uključujući i splavarenje Tarom.
  Šteta što gospođe nisu bile hrabrije i pridružile se.

  Vrijeme je neumoljiv igrač, ostavlja tragove, pa iako nam se čini gledajući se svakodnevno u ogledalu, da smo se malo promijenili, gledajući fotografije od prije 20-tak godina, promjene su uočljive.
  Neke prepoznajem, a one koje ne prepoznajem, vjerojatno ni ne poznajem.

  ReplyDelete
 3. Canci moj,ne znam sto nam kapiten ne daje nikakav komentar,mozda zbog onoga"kao mogao bi se neko i od djecaka javiti napisati nesto", mislim da nam kapiten jos razmislja,treba mu malo duze vrijeme.Prosle su dvije nedelje sve sam sumirao, bilo nam je super,prave fizicke pripreme.Evo kako igleda jedan dan,oko 7 kafa vec gotova,borba za WC,sreca ima ih dosta,kapiten nas zove u leaving room na razgibavanje,nakon toga ide se na hikig oko 2 sata,nakon povratka lagana klopa i tenis oko 2 sata,poslje toga kupanje u bazenu ili jezeru,poslje toga lagani odmor uz pivo ili vino(napokon)zatim individualni trening sa mnom i Emirom, u tome dolaze Migdath i Majk ponovo se igra na dva dobijena.O rezultatu i o mojim igrama necu nista da govorim valjda ce se i kapiten javiti.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...