Thursday, September 10, 2015

Rajko Pušić: ŽUTA ŠTAMPA O RAJI IZ ,,PARKIĆA“

(Ono što niste znali, saznaćete u Parkiću u stilu izreke SE NON E VERO, E BEN TROVATO)

   Prije koncerta u Banjaluci, Željko Joksimović je napravio selfi (?) o podršci svojih obožavateljki, a naročito onih sredovječnih, na njegovim turnejama. Gledajući (čitajući) taj selfi, inženjer Mila Milašinović je među tim sredovječnim obožavateljkama prepoznao barem 45-46 obožavateljki koje su i njemu pružale ,,podršku“ dok je bio popularni studen(a)t elektrotehnike. Eh, šta će Jasna Milašinović (Knežević) reći na ovo?

   Pjevačica Goga Sekulić je zbog nagomilanih kilograma provela dva mjeseca na posebnom tretmanu kako bi svoju liniju dovela na nivo top modela, pa su sada njeni fanovi napokon odahnulu. Fanovi su odahnuli, ali je zbog Goginog mršavljenja duboko, iz najdubljih dubina duše, gorko uzdahnuo Đoko Mikeš. Naime, Đoko je potajni ljubitelj izraženijih ženskih oblina(voli Rubensa) pa mu je teško palo Gogino mršavljenje, jer se još uvijek s čežnjom sjeća trenutaka provedenih sa ravnomjerno popunjenom Gogom u specijalnom VIP apartmanu na Šibovima.

   Goran Bregović je tužio Karlovačku pivovaru zbog neovlaštenog korištenja muzičkog inserta u reklami, tražeći odštetu od 80 000 evra. Sličnu tužbu podnio je i Pega protiv Rajka Crnobrnje, svog drugara iz ,,Čajaveca“ i sa košarke, jer Rajken, iako već u diskrecionim (zrelim) godinama, ovih dana, udvarajući se svojim vršnjakinjama, koristi 100% fazone i fore koje je Pega birvaktile koristio bareći cure na igrankama i korzu (brat-bratu najmanje 1 234 osvojenih cura). Umjesto 80.000 evra, Pega će tražiti od Rajka veliku ćevapa sa bijelim lukom i hladno pivo u novootvorenoj ćevabdžinici ,,Kod Muje“.

   Glumac Petar Božović je ljekarima uoči operacije koljena u Zavodu ,,Dr. Zotović“ rekao: ,, Ako poslije operacije budem hodao i izgledao kao jakostrujaš Brane Trišić-Triša(Elektroprenos), tužiću vas i sudu u Hagu, i sudu u Nirnbergu i sudu u Strazburu.“

   Nešo Vojnović, ex bek KK Rade Ličina i ex samoupravljač u ,,Čajavecu“, priča društvu u kafani kako je na ovogodišnjem EXITU u N.Sadu bilo 300.000 posjetitelja, a od toga tačno 100.000 djevojaka. I još kaže da ga je od tih 100.000 barem 28.343,6 dočekalo na ulazu u N. Sad, histerično skandirajući ( kao nekada Bitlsima): ,, Nešo, ljubavi, Nešo ljubavi moja jedina i neostvarena!!!“ . I znate šta još priča Nešo? Priča Nešo kako su one djevojke, koje su ga čekale na Petrovaradinu, a vidjevši njegove Donžuanovske brkove, histerično(Vudstokovski) razrušile najmanje 250 m3 petrovaradinskih zidina.
     
   Šaban Šaulić priča kako je htjeo da istuče pijanog gosta koji je vrijeđao pjevačicu Indiru Aradinović. E, moj Šabane, poručuju e-mailom njemu Mišo Vuković i njegov pajtos Koba, mi smo umalo istukli pet ,,veselih“ profesora Industrijske škole koji su u kafani ,,Dijalog“ vrijeđali konobara.

   Poznati porečki ,,bizmismen“ pozvao je pjevačicu Anu Bekutu i ex minstra Milutina Mrkonjića da ovog ljeta provedu mjesec dana na njegovoj jahti. Milutin je objeručke prihvatio poziv, ali se Ana izvinila zbog zauzetosti oko snimanja novog albuma. Ustvari, Ana ne snima nikakav album, već je na jedvite jade nagovorila Milu Zrnića da s njim provede, za nju će biti nezaboravna, dva-tri dana na njegovoj jahti ukotvljenoj u marini na Širokoj rijeci, dva kilometra niže od MZ Motike.

   Frano Lasić, glumac i dubrovački galeb, na pitanje Milomira Marića, u emisiji na ,,Happy TV“, koliko je osvojio ženskih srdašaca, odgovara da je to otprilike 1.589 srdašaca. Gledajući to, Sejo F. Bahtijarević onako, poluglasno, komentariše:,, E, moj Frano, da ti znaš koliko sam ja, birvaktile, po Banjaluci srdašaca osvoijo, ne bi se javljao.“ A Dubravka Bahtijarević, da Sejo ne čuje, onako, u sebi, dok Seji kuva kafu, u njedra reče: ,, ŠTO SE BABI SNILO, TO JOJ JE I BILO“.

   Kada je Jelena Karleuša izjavila da će kosu obojiti u zeleno, Veljo Milaković-Ćelo, ex stanovnik ,, oficirskih zgrada“, nije tri noći spavao dok nije, samo njemu i Jeleni poznatim komunikacionim linijama a la ,,Enigma“, nazvao Karleušu i transkribovanim riječnikom rekao:,, Jelena, u ime naše nekadašnje i, nadam se, BUDUĆE idile nemoj da te farbaju beogradski frizeri, dođi u Banjaluku da te u zeleno ofarba moj brico Sakib iz Bojića hana i da ti kovač Jorgić iskuje željezni pojas ,,Custos virginis“.

   Pjevačica Anabela Atijas putem Opštinskog suda traži od svog bivšeg supruga Đoganija da joj vrati stan koji mu je kupila u elitnom beogradskom naselju. Anabela je obavijestila banjalučkog pjesnika Slobodana M. Bajića-Bocu da apartman, koji mu je kupila u elitnom naselju MZ Stratinska, ne mora vraćati, jer je s njim tu provela nezaboravne noći dok joj je iza ponoći, uz ,,dvoguzu“ jeftinog ,,Babić“ vina, čitao Jesenjina na Svahili jeziku.

      Pjevačica Zorana Pavić, sestra glumca Draga Bjelogrlića, poslije emotivno- kardioloških( ove dijagnoze niđe nema u medicini) problema, a za koje je optužila sjedokosog, ali još uvijek šarmantnog BL Podgoričanina Zorana Tanovića, na konferenciji za štampu izjavila je kako njen brat Dragan, poznat po ulozi žestokog momka u filmu ,,Rane“, neće napraviti ništa nažao Zoranu, jer Zorani niko iz srca neće ,,delete“ izbrisati sjećanja na noći koje je provela sa Zoranom na Paskulinoj ciglani i kišnih noći ispod krošnji stoljetnih kestenova u ,,Aleji uzdisaja“.

   Janja, Ismeta i Biljana radile su u banjalučkoj bolnici. Radile su uz Hipokratovu zakletvu ,, Kunem se Apolonom ljekarom, Asklepijem, Higejom i Panakejom da ću se držati ove zakletve.“ Eh, da su se njih tri držale te zakletve ne bi preko veze Draganu Nikoliću, Voji Brajoviću i Aleksandru Berčeku (Otpisani) jednog dana, hiljadu i neke godine (znam, ali neću da kažem) obezbijedile hitne laboratorijske preglede na jednoj od klinika. Koja je klinika u pitanju ni Janja, ni Ismeta, a, bogme, ni Biljana, ne bi ni dan danas otkrile jer su pod zakletvom. Svaka čast!

   Starleta Stanija Dobrojević kaže da je odlučila da napokon, to jest nakon nekoliko noćnih pokušaja, a koji su se završili manevarskom ,,municijom“, testira svog dečka Filipa ,,može li ili ne može“. Rezultat tog testa ne znamo, ali Boco, Mario i Predrag, članovi redakcije ,,Parkića“, samouvjereno kažu da bi na tom testu svojom bojevom ,,municijom“ 105 % prošli. Žuta štampa moli sve koji se javljaju u ovom blogu da iskreno kažu šta misle o ovoj trojici ,,zagondžija“.

   Stilistkinja Kristina Bekvalac  je bez puno bontonovskih obzira izjavila da je karatista Ivan Ivanović, voditelj popularne TV emisije, obični seronja jer je uvredljivo govorio o njoj i njenoj sestri Nataši. Kada je za ovo čuo DJ Ratko Rale Vikić, donedavno intimus i Natašin i Kristinin, upisao je kod dvojice preostalih Rosuljanaca i Laušanera kurs ulične tuče kako bi tog Ivana naučio pameti. P.S. Nije Rale to ,,ona“ tuča, to se danas drugačije radi.
   

No comments:

Post a Comment