Monday, October 17, 2016

Vladimir Jokić: DOKTOR DŽEKIL I MISTER HAJD

Ovaj covjek je dosljedan samo u narcisoidnosti, u lazima koje umotava u celofan ali na veoma ocigledan nacin. Sad imam (ne)priliku da ga gledam i slusam na TV. Svaki njegov politicki nastup je lican. Kad god ga gledam i slusam dolazi mi na pamet malo bezobrazan naziv kojim smo opisivali takve kao on: pizdunjav. 
Evo, Vladimir Jokic se potrudio da na jedno mjesto sakupi neke od izzjava pizdunjavog koje iskljucuju jedna drugu.
Pa vi sada uzivajte i vjerujte kad ga vidite i cujete...

**************** 


"Pa vi bombardujte, ubijte jednog Srbina, a mi ćemo stotinu muslimana, pa da vidimo sme ii međunarodna zajednica ili bilo ko drugi da udari na srpske položaje."
**
"Znam da znate da govorim iskreno, usred Beograda, Sarajeva, Banjaluke, Novog Pazara, na svakom mestu govorim iste reči: Za nas su od najvećeg značaja odnosi sa muslimanima i Bošnjacima. Dok sam ja premijer, jednako ću se odnositi prema svim građanima, bilo da su Bošnjaci ili Srbi."
**
"Zašto međunarodni banditi, zašto međunarodna banda kriminalaca Amerikanaca i njihovih pomagača danas bombarduje Irak? Njima je ušlo u krv da bombarduju i ubijaju nedužne narode."
**
"Neozbiljan je i neodgovoran svako ko misli da Srbija bez podrške Amerike može da ostane na evropskom putu. Partnerstvo sa SAD je naš strateški cilj."
**
"Napravljena je dogma od Evropske unije. I sad svi: aha, sad ćemo mi tamo pa će da nam bude mnogo bolje. E, samo što nije. A njima je suština da nam otmu Kosovo i Metohiju."
**
"Mi vodimo Srbiju u Evropsku uniju. Naš put je evropski put."
**
"Srbija nikad ne treba da postane član NATO pakta jer su nam 1999. bombardovali zemlju i ubili stotine ljudi. Ukoliko i Evropska unija bude učesnik u otimanju Kosova, onda je jasno da ne treba da budemo ni deo te organizacije."
**
"Danas je veliki i važan dan za Srbiju. Danas Srbija prestaje da sanja svoje snove - Srbija danas razume da će biti deo Evropske unije."
**
"Ova nesrpska fukara, ovi mučenici i jadnici što onima koji su ovu zemlju bombardovali skute ljube i ruke im ljube..."
**
"Srbija ostaje potpuno posvećena ispunjavanju svojih spoljnopolitičkih prioriteta: prijateljstvo sa svim zemljama i punopravno članstvo u EU."
**
"Ivica Đačić je patološki lažov, šta god kaže on slaže. Ne znam što bih razgovarao sa Ivicom Đačićem kad on sve što kaže - slaže. Ama, reći za njega da je patološki lažov je premalo - taj čovek nije normalan!"
**
"Ivica Đačić je čovek koji je uspeo da ostvari kontakte sa svima u svetu, koji na šarmantan način zna da se ophodi sa svetskim liderima."
**
"Pozivam vas da pozdravimo sve srpske rodoljube, i Radovana Karadžića, i Ratka Mladića, i Slobodana Miloševića, i Vojislava Še-šelja!"
**
"Vojislav Šešelj je jedan običan lažov."

******
- Oh, Bill, I'm so ashamed... I have sinned, my dear friend...
- Don't worry be happy, buddy.

Vladimir Jokić
(‘Nedelja’)

No comments:

Post a Comment