Wednesday, June 20, 2018

Sportska vijest iz Crne Gore: Novi grb OFK Titograd


Klub osnovan 1951. godine pod imenom Mladosti egzistirao je šest godina, kada je postao OFK Titograd, da bi 1992. ponovo oživio kao Mladost. Taj klub iz Podgorice ponovo nosi ime OFK Titograd.

OFK Titograd od danas ima novi grb.

Pobjedničko rješenje dostavila je Ana Pajović iz Podgorice i ona je dobitnik novčane nagrade.
Odluku je donio upravni odbor u saradnji sa PR timom OFK Titograda, a kriterijumi koji su bile glavne smjernice za odabir pobjedničkog rješenja su: autorski pristup i prezentacija, odabir i kombinacija boja, primjenjivost na opremi, web sajtu, promo materijalu i originalnost.

"Želimo da se zahvalimo svim prijateljima kluba koji su učestvovali na konkursu i koji su uložili svoje vrijeme i znanje kako bi brend OFK Titograda postao prepoznat širom Crne Gore, ali i regiona", saopšteno je iz kluba.

Za vrijeme bivše Jugoslavije klub se uglavnom takmičio u Drugoj saveznoj ligi i u crnogorskoj republičkoj ligi. Klub je takođe poznat po izuzetno jakoj školi fudbala. Iz mlađih kategorija ekipe Mladosti proistekle su svjetske zvijezde fudbala poput Dejana Savićevića, Predraga Mijatovića, Niše Saveljića, Refika Šabanadžovića, Stevana Jovetića i mnogih drugih.

(Vijesti)

No comments:

Post a Comment