Pages

Wednesday, November 08, 2017

Apel za pomoc Petru Lukovicu

Dragi moji,
znate da bas nisam vican, niti volim kada apelujem da se neko od vas odrekne svoje crkavice. Okruzeni smo neimastinom i nesrecom, preplavljeni zahtjevima, molbama za pomoc... Svi mi mnogima pomazemo onoliko koliko mozemo.

Kao i prije nekoliko godina, ponovo vas molim za pomoc covjeku cije hrabro, iskreno i nadahnuto pisanje decenijama citamo. Petar Lukovic nam kao novinar, urednik, covjek, jos od Feral Tribuna, e-Novina, a sada XXZ Magazina (http://www.xxzmagazin.com/) pruza nadu da istina, hrabrost, cast ... nisu iscezli sa Balkana. Nudi nam istinitu informaciju koju veoma tesko mozemo pronaci u nekom drugom javnom glasilu.



Naravno, kao takav osudjen je borbu sa nebrojenim vjesticama, sudovima, necasnim ljudima - sistemom zasnovanom na lazi i lopovluku. 
Casopisi u kojima je on pisao su unisteni. Pomenucu samo Feral Tribun i e-Novine. Sada je na redu i najnoviji, XXZ Magazin. 
Narusenog zdravlja, napusten od saboraca prisiljenih da traze druge nacine da prezive, on je i dalje  spreman da se bori do kraja. Njegovo oruzje je pisana rijec.

Da skratim, privatno i poslovno, covjek cije tekstove decenijama gutamo u dahu, je pred propascu...

Nama koji ga citamo i cijenimo Petar Lukovic upucuje apel za pomoc da bi nastavio onako kako on to hoce i umije. 

I ja vas molim da,  ukoliko smatrate potrebnim, u granicama svojih mogucnosti pomognete ovom covjeku - gromadi da nam i dalje odrzava u zivotu nadu da na Balkanu nije sve izgubljeno.

Ako se odlucite za to, procitajte email koji sam juce dobio od njega sa uputstvima kako poslati pomoc.


******************************

Petar Luković - Apel za pomoć
 
Yesterday, 8:37 AM
You replied on 2017-11-07 11:18 AM.


Poštovani prijatelju,
Oprostite što zloupotrebljavam poznanstvo iz nekadašnjih, podlo ubijenih e-novina, ali sam u situaciji da moram da apelujem za pomoć našem novom web-portalu XXZ magazinu (www.xxzmagazin.com), kao i meni lično. O detaljima hajke na mene, kao bivšeg glavnog urednika e-novina, možete se obavestiti preko sledećeh linkova:



Ako ste u mogućnosti da nam pomognete skromnom donacijom, molim vas da mi se, u vezi eventualnih detalja oko uplate, javite mailom na adresu petar.lukovic@xxzmagazin.com

Svaka pomoć u ovoj dramatičnoj situaciji je dragocena.
Hvala vam na razumevanju,
Unapred zahvalan vaš Petar Luković, glavni i odgovorni urednik www.xxzmagazin.com

No comments:

Post a Comment