Tuesday, December 27, 2016

Sretna vam Nova 2017. godina


Svima vama koji redovno ili povremeno zalazite u ovu konobu i koji ovdje nalazite trenutke odmora i opustanja zelim da vas u Novoj 2017. godini zdravlje sluzi i da vam se ostvare svi vasi javni i licni snovi!

Vama i svim vasima zelim da u Novoj godini uspije sve ono sto se u prethodnoj nije ostvarilo: da na izborima pobijede vasi, da vas politicari kojje ste vi ili drugi izabrali prestanu lagati i krasti, da vam umjesto crkvi i dzamija grade skole i bolnice , da ni Tramp slijedece godine ne pobijedi, da vas mokracna besika i prostata ne bude u toku noci,   da imate svoj facebook a na njemu vise prijatelja od svih vasih facebook prijatelja, da su vam prijatelji svi oni koje znate, ali i oni koje ne poznajete,  da na facebook-u nadjete srodne vam duse koje cete svakodnevno lajkati i oni vas,  da svoje facebook prijatelje svaki dan usrecite svojim novim slikama sa putovanja, proslava, slikama svojih novih kuca, auta, smokinga i  leptir masni, novih grudi i botoksa, da vam komsija  smanji ton na televiziji kad cuje narodnjake...
Jos mnogo toga dobroga htio bih da vam pozelim u Novoj 2017. godini, ali ne mogu jer odoh setati, a u setnji a i plesu uzivam jer oboje podmladjuju i iskreno ih i vama zelim u Novoj godini. 


"Ko umije - njemu dvije"
Uzivajte!...


No comments:

Post a Comment