Sunday, March 06, 2011

Evo nama nase Mase!

Posaljem nedavno Masi email, prenesem interesovanje nekih od vas, a posebno Natase za nju, prenesem pozdrave, podsjetim na godisnjicu Parkica, i kao usput podsjetim da bi bilo dobro da posalje poneku sliku. Ona odmah posalje slike, ali ja danima ne otvorim email na kome komuniciram iskljucivo s njom i njenom mamom. To je i razalog zasto prve slike i Masino javljanje objavljujem tek danas.  Ostale cu postaviti u nekoliko nastavaka narednih nedjelja.
***************************************


Ujko, evo mene! Sta radim? Nista, a ma bas nista, i stalno sam busy. Nista ne stignem! Da ti ne kazem koliki mi je spisak bio, pun svega i svacega dok sam u Kanadi da uradim....Sramota, cak ni tebi nisam slike poslala. I eto pomalo radim, spremam se za Indiu, a izgleda prije toga moram malo do Evrope. To je to!

Ok. Slike stizu. Saljem ti Argentinu, ovo je Perito Moreno Glacier u Patagoniji. Koliko se sjecam ogromno je. Najvise mi se svidjalo kad komad glasera otpadne. Prvo to vidis a onda nakon nekog vremena cujes kad pukne. To je bilo interisantno.
Hvala na pozdravima. Pozdrav svima.
Masa




1 comment:

  1. Draga Mašo,
    obradovala si me prelijepim fotografijama patagonijskog glečera, ali još više što te svakodnevica nije uvukla u svoj žrvanj, što imaš želja i planova.
    Samo tako, jer sve drugo, iako je puno posla i obaveza, nije da je baš ništa, kao što kažeš, ali bi moglo biti ako nema ovog drugog.
    Pozdravljam te, Nataša

    ReplyDelete