Saturday, May 12, 2018

Banjalucki polumaraton


Banjaluka me danas podsjetila na onaj grad u kome sam nekada zivio. Bila je danas ponovo grad sporta i radosti. Pozitivna energija koju su sirili ucesnici Banjaluckog polumaratona prosirila se na cijeli grad. Atmosfera u gradu me vratila na nekadasnje sletove, trke povodom ovoga ili onoga, na divno uzbudjenje pred pocetak trke i zadovoljstvo kad se dotrci do cilja...

Neki su krenuli ostro - drugi lagano

Trka je bila odlicno organizovana. Ucesnicke su obezbjedjivali policajci na motorima. 

Startna pozicija sa mostom sa koga su ucesnici i posjetioci obavjestavini, sa koje je gradonacelnik otvorio trku. Ozvucenje izvanedno!  

Ispod startnog mosta.

Kazu da su ucesnici banjaluckog polumaratona dosli iz 40 zemalja. Ove Slovenke su dosle podrzati svoje sunarodnike ali i ostale. Osjetile su se divne vibracije bliskosti i prijateljstva.

 Tri djevojcice sa cvijecem u kosi napustile su maraton nakon stotinjak metara. Za njih je start bio dovoljan. Pogledajte samo njihove zadovoljne osmijehe!

Za nas trojicu je i posmatranje bilo vise od zadovoljstva!

Nezavisne novine  javljaju: "Kenijci Mozes Kipruto Kibire iz Kenije (01:06:18) i Kristin Morao Oiđo (01:12:53) pobjednici su četvrtog Banjalučkog M:tel polumaratona."

No comments:

Post a Comment