Sunday, December 09, 2012

Vjekin Andrej maturirao

Vjekin ( a i nas) Andrej maturirao! Odrastao covjek! 
Cestitke Andreju i Vjeki!
Evo kako nam je vijest javio sretni otac:



Prva fotka iz ovdasnjih novina i ugla profesionalnog fotografa
Druga fotka iz moje kamere, cisto amaterska
pozdrav
vjeko


7 comments:

  1. Nije lako povjerovati da je Vjekin sin već izrastao u pravog momka. Fin mladić, sjećam ga se kad je bio baš dječak, brz kao zvrk, sa očima na vrh glave... Ali Australija je velika zemlja, u njoj i djeca brzo rastu.
    Šalu na stranu, volim vidjeti podmladak naših kolega koji onako sa stilom nastavljaju tradiciju svojih roditelja, a time i našu. Fotografije ne lažu, mladi Andrej je ’pravi’, skladno i dostojanstveno se drži, reprezentira Kranjčiće. Andrej, imaš čestitke za držanje, za stajling... a prije svega za osvojenu maturu.
    Ali ako analiziramo fotose, na prvoj službenoj, naš junak je opušten s direktnim pogledom u objektiv. Na drugoj, kada ga fotografiše otac, Andrej blago postiđen pomjera glavu i pogled usmjerava na drugu stranu. Pravi nasljednik svog oca.
    Pozdrav,
    Mario

    ReplyDelete
  2. Iskrene čestitke i pozdrav Andreju i tebi Vjeko.
    Nataša

    ReplyDelete
  3. Maturantski bal na svim meridijanima izaziva isto uzbudjenje, kako kod maturanata tako još više možda kod roditelja, jer nekako odjednom dijete se preobrazi i postane odrastao čovjek na očigled sviju! Sve čestitke našem Andreju i njegovom tati!
    Želim da ipak nikada ne izgubi taj predivni dječački osmijeh ma kakve ga ozbiljne stvari u životu čekale. Da i u tome bude na svoga tatu, pozdrav od Ljilje M.

    ReplyDelete
  4. Bravo Kranjcici!!!

    Pozdrav od Seje

    ReplyDelete
  5. Cestitke Andreju i Vjeki.
    Biljana

    ReplyDelete
  6. Čestitam Andreju i tati Vjeki.Vidim da su veoma slični.Želim im svako dobro uz puno pozdrava.Enisa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dosao Andrej, procitao cestitke, zahvalio se i rekao da je pogled usmjerio na pravu stranu (sta god mu to znaci) s istim onim djecackim osmjehom.

      Delete