Monday, November 09, 2020

Korona ce nestati 20. januara 2021.

... na dan inauguracije novog/starog americkog predjsdnika!


Konacno se sve poslozilo! 

Konacno je potpuno jasno sta se ove godine desava sa svijetom. Konacno je jasno otkud korona bas ove godine, otkud bas sada 5G mreza, otkud to da bas sada moramo ostajati kod kuce, nositi maske, ostavljati svoje podatke kad idemo u restoran, otkud to da nas bas sada pocinju cipovati, otkud... 

Sve to se zapravo desava da bi bio smijenjen Tramp, najomiljeniji predsjednik u istoriji Amerike, najmocnije zemlje svijeta!

Dakle ovako, na americkim izborima 2016. godine Tramp je, na iznenadjenje i Amerike i cijelog svijeta, pobijedio ne bas omiljenu, ali favorizovanu, Klintonovku. Time je navukao gnijev tog iznenadjenog dijela svijeta, americkih Demokrata, Evropske unije, raznih svjetskih bilionera takozvanih Sorosovaca, Blumbergovaca i inih drugih, koji od prvog dana njegove vladavine Amerikom smisljaju kako da ga smijene na slijedecim izborima a da to izgleda bar prividno demokratski.

Angazovani su, i debelo placeni, najveci svjetski umovi da smislile najefikasniji nacin smjene od vecine amerikanaca obljubljenog Trampa. Nakon dvije godine intenzivnih istrazivanja predlazu svjetsku epidemiju do tada nepoznatog virusa, sa velikim brojem ljudskih zrtava za koje ce, bar u Americi,  biti optuzen Tramp. Korona virus bi bila glavna varijanta, a kao pomocne koje ce obezbijediti njenu efikasnost u slucaju da nesto od planiranog ne uspije, bile su 5G mreza kao sredstvo da se uz pomoc elektromagnetnih  talasa direktno utice na ljudski mozak, cipovi, ugradjeni u ljudsko tijelo na razne nacine: vakcinom, infuzijom krvne plazme - milom ili silom, koji ce pratiti kretanje i razmisljanje ljudi... 

Sve je to do tancina isplanirano. Napravljeni timovi u Americi i u svijetu, planovi, seme...

Koordiniranom svjetskom akcijom otpocele su aktivnosti na sirenju pandemije, pustanju u rad 5G mreze, ugradnji cipova, uz istovremeno pracenje svakog Trampovog pokreta u medijima ali i u tajnim policijskim sluzbama svijeta... 

Laboratorijski napravljena korona je krajem 2019. otpocela svoj ubilacki pir u Kini, bas tamo gdje je i napravljena. Veoma brzo se prosilira po cijeloj Planeti i postala svjetska pandemija. Broj zrtava se mjeri na milione, zivot na planeti Zemlja je potpuno izmjenjenili je potpuno stao. Ljudi umiru ili su zakljucani u svoje stanove. Djeca ne idu u skole, sve je stalo kao nikada u istoriji svijeta ...

Medjutim, genijalan kakav jeste, Trump, uz pomoc svoje porodice i staba, otkriva namjere svjetskih mocnika. Dok medicinski strucnjaci predlazu zatvaranje i oprez, on angazuje najsvjetlije umove iz USA, Srbije i okolnih zemalja, kao i nekolicinu drugih iz drugih dijelova svijeta, otkriva pravi cilj i sredstva zavjere i svojim protiv-mjerama se bori da amortizuje njene posljedice.  

I uspijeva! Jer na svojoj strani ima istinu i pravdu, napredni dio Amerike, Srbije...

Na dan izbora za predsjednika Amerike, prema izbrojanim glasovima tog dana, Tramp odnosi ubjedljivu pobjedu, ali svjetski mocnici i americke Demokrate,  ukljucuju plan B, glasanje se, i pored Trampovih protesta, nastavlja, slijedecih nekoliko dana, preko Poste se ubacuje onoliko glasackih listica koliko je potrebno za pobjedu Demokrati Bidenu! I tri dana nakon izbora novinari, placeni od svjetske koalicije protiv Trampa, proglasavaju Bidena ga za pobjednika! Zvanicno, do dana danasnjeg pobjednik nije proglasen!

Ali, nista nije gotovo dok Tramp ne kaze da je gotovo! On i njegovi americki i srpski advokati pokrecu najveci sudski proces u istoriji Amerike u kome presuda moze biti samo jedna: Tramova pobjeda na americkim izborima za predsjednika 2020.!

Zbog svega ovoga, nakon inauguracije velikog srpskog prijatelja Donalda Trampa za novog/starog predsjednika Amerike, korona ce biti pobijedjena jer je ustvari izmisljena i nikome vise nece biti potrebna. Ona ce jednostavno isceznuti, nece je vise biti - bas onako kako je to Tramp, u svojoj genijalnosti, predvidio jos u martu 2020. godine! 

No comments:

Post a Comment