Saturday, November 16, 2013

Dorisino pismo


Javila mi se juce Doris Kashala. Zbog straha od kompjuterske zaraze obicno ne ulazim u odnose sa nepoznatim osobama bilo kojeg (s)pola i brisem emailove bez otvaranja, ali ovog puta radoznalost bi jaca od razuma. I evo sta i kako mi Doris pise. Ocito je da je neko koristio sofrver za prevodjenje i evo kakva papazijanija mi stize. Vjerovatno ste i vi dobijali slicne ponude i vjerovatno znate vise od mene sta sada mogu da ocekujem, da li cemo ja i moj kompjuter zavrsiti kao nekada Djura Jaksic?
Ako vas interesuje pismo mozete procitati bez straha od zaraze jer ako se ista desi - desice se meni.

*************************
Pozdrav najdraži jedan ,Znam da ovaj mail će doći do vas kao iznenađenje jer nismo imali susret ili prethodnu korespondenciju , molimo vas da medvjed sa mnom zbog neugodnosti , ja stvarno željeli imati dobar odnos s vama , a ja imam poseban razlog zašto sam odlučio pisati vam zbog žurnosti mojoj situaciji .
To mi daje više radosti jer ne vjerujem da smo oboje moraju biti otvoreni i iskreni kao da znaju jedni druge duboko dolje , dijele moje samoće i misli , prije nego što sam nastaviti dalje neka mi se predstavim u potpunosti za vas ,
Ja sam gospođica Doris Kashala iz Goma , Demokratska Republika Kongo , ja sam tražitelj azila ovdje u Dakar , Senegal , Zapadna Afrika . Ja sam 23 godina lijepo jednom mlada crna afričke žene ,lako ide , iskren, brižan , pristojan, skroman , pun ljubavi , mirna . Ja ću kao da se prijave kroz ovaj medij za suradnju i osigurati priliku za ulaganje i napraviti zajedničku tvrtku s vama u vašoj zemlji .
Imam znatan kapital količinu novca pohranjena u banci u Velikoj Britaniji po mom pokojnom ocu koji sam časno namjeravaju investirati u vašoj zemlji u vrlo unosan poslovni pothvat koji ste savjetovati i izvršitirekao pothvat tamo za obostranu korist od nas oboje . Vaše mogućnosti suradnja je postala moj poslovni partner u vašoj zemlji i stvoriti ideje o tome kako će novac biti uložen , ispravno upravlja ivrsta ulaganja nakon novac je prebačen na vaš pritvora uz pomoć i podršku . U međuvremenu , o isticanju svoje spremnost da obrađuju ovu transakciju iskreno štiteći svoje interese , a po prihvaćanju ovog prijedloga , ja bih vas opskrbiti s punim detaljnim informacijama , postupak, iznos uključivati ​​i međusobno dogovoriti o vašem interesu postotni udio ili holdinga za pomoć ja bi osigurali oslobađanje depozita i ulaganja novca u zemlji pod pravilnog upravljanja i njegu .
Ja ću biti drago da rezerviraju ovaj poštovanje i priliku za vas , ako to žele , ali ne pozivam vas da dajte stvar hitnu pozornost koju zaslužuje . Ako ovaj prijedlog je prihvatljiv od strane vas , molim vas ne čine nepotrebne prednost od povjerenja sam darovati na vas , i vaše hitno odgovor je vrlo potrebno , za detaljnije informacije . Ja ću vam poslati moju telefonski broj na zahtjev . Radujemo se Vašem iskrene i pozitivan odgovor i međusobnog zdravog poslovnog odnosa s vama .
Srdačan pozdrav ,
Doris

4 comments:

  1. Treba odgovoriti Doris Kashala iz razloga što je zgodna i simpatično čavrlja. Izgleda da zna i s lovom.
    ja bih tako.
    Goran

    ReplyDelete
  2. Palis li ti to mene na guranje, Gorane!?
    Posalji mi svoj email pa cu ti ja proslijediti Dorisin, pa ti procavrljaj s njom.

    ReplyDelete
  3. Znači da imate ljubomornu suprugu. To može biti bezazleni kontakt a treba pokazati da smo mi bijelci spremni za biznis sa crcima.
    nemam nikakvu lošu namjeru.
    Goran

    ReplyDelete
  4. Nemoj tako ozbiljno , Gorane. Znam da nemas losu namjeru ali ako si spreman za biznis, posalji email...

    ReplyDelete