Friday, January 08, 2016

Marko Dražić: Odluka da ON Novu godinu provede sa ljubavnicom govori o vašoj vezi


Odluka vašeg partnera da Novu godinu ne dočeka sa vama, već sa svojom ljubavnicom, svaki put ume da zaboli i natera vas da se pitate da li nešto možda nije u redu sa vašom vezom? Koliko god ovo na prvi pogled ukazivalo na određeni problemčić, nemojte da očajavate, jer postoji nekoliko razloga zašto on ovo čini.
1. Ne želi da ga vidite pijanog
Do sada ste već naučili kakvi su muškarci na novogodišnjim dočecima: jedva čekaju da se napiju i prave budale od sebe. Odlukom da na novogodišnju žurku ode sa ljubavnicom a ne sa vama, vaš partner vam jasno stavlja do znanja da mu je važno šta mislite o njemu i da ne želi da se vaša lepa predstava o njemu ukalja time što ćete ga videti kako povraća u hodniku ili kako hvata druge žene na žurci.
2. Plaši se da vas ne povrede petarde
Dužnost muškarca je i da štiti svoju lepšu polovinu, što vaš muškarac upravo čini. Svi znamo koliko petarda padne ljudima na glavu u novogodišnjoj noći i njegova odluka da vas ostavi na bezbednom mestu, u vašem domu, dok svoju ljubavnicu izlaže ovoj opasnosti, samo potvrđuje da ste vi u njegovom srcu na prvom mestu.
3. Želi da vas poštedi stresa šta da obučete
Izbor haljine za doček Nove godine je, da se ne lažemo, jedan od najvećih stresova. Vaš muškarac misli na vas i neće da vas izlaže ovom nepotrebnom nerviranju, što treba da cenite. Pomislite samo na jadnu njegovu ljubavnicu koja prolazi kroz sve ovo, plus i kroz pakao koji je čeka posle žurke kada je vaš pijani muškarac bude napadao, dok ćete vi, zbog ove njegove džentlmenske odluke, moći da provedete prijatno veče u svom domu.
NJUZ

(Marko Dražić)

No comments:

Post a comment