Sunday, January 28, 2018

50 - godisnjica mature (generacija 1968.g.

Generacija banjalucke Gimnazije koja je maturirala davne 1968. godine sastace se ove godine u Banjaluci da obiljezi svoju veliku godisnjicu.
Okupljanje je zakazano za 26. maj tacno u podne i tacno u basti Hotela Bosna. Svi oni koji dodju prepoznavace svoje kolege koje nisu vidjeli godinama, decenijama...Sjetice se tada i svojih kolega i  prijatelja koji, na zalost, nisu vise sa nama. Sjetice se i onih koji nisu mogli doci, jer, igrom sudbine - kako se to popularno kaze, velika vecina onih koji su te 1968. godine maturirali banjalucku Gimnaciju ne zive vise u Banjaluci.
Od Vladeka Miholica, koji danas zivi u Zagrebu, sam doznao za ovaj susret. Kako sam razumio on, uz Ljilju  Topic-Stojakovic i uz jos neke koji zive u Banjaluci pripremaju ovaj susret.

Evo, postavljam ovu informaciju i na ovaj blog da biste vi koji ga citate zaokruzili taj datum u svom kalendaru i dosli da se, nakon svih ovih godina, vidimo i ispricamo. Oni koji organizuju susret ce do tada rezervisati i salu gdje cemo se sastati u vecernjim satima tog dana.

Dakle,

Generacija banjalucke Ginazije koja je maturirala 1968. godine sastaje se u subotu 26. maja ljeta gospodnjeg 2018. 
u basti Hotela Bosna, Banjaluka. 

Ostali toponimi, nadam se, nisu potrebni.

No comments:

Post a Comment